​​Flytning af klaver og andet uhåndterbart inventar

Leder du efter et flyttefirma med ekspertise i flytning af klaver? Så lad os klare din klaverflytning. Hos Belal Transport har vi stor ekspertise og mange års erfaring med at flytte tunge og uhåndterbare møbler, herunder klaverer og lignende musikinstrumenter. Vi flytter for både private og erhverv i bl.a. Fredericia, Kolding og Middelfart samt i hele Danmark og resten af Europa.

Sikre og omhyggelige flytninger af store møbler

Det kræver en særlig teknik og det rette udstyr at flytte klaverer. Først og fremmest kan man gøre skade på sig selv, men klaveret kan også få skader eller i værste fald blive ødelagt. Vi har den rette ekspertise, så vi kan udføre din klaver-flytning trygt og sikkert.

Vi udfører alle former for flytning af klaver (piano), herunder flygel, pianino og orgel mv. Vi flytter også andre former for inventar såsom store skabe og andre tunge og uhåndterbare møbler. Det kræver blot, at der er plads til at bære det ind.​

Vi har mangeårig erfaring som flyttefirma, og derfor er vi i stand til at klare både små og store udfordringer. Vi har altid fokus på sikkerhed og omhyggelighed, så vores kunder kan være trygge ved os og vores håndtering af deres møbler og anden inventar. Derfor har vi mange glade kunder, som hele tiden vender tilbage.

Få et uforpligtende tilbud på flytning af klaver

Kontakt os gerne for at få en snak om vores ydelser og priser for blandt andet en flytning af klaver. Der skal typisk være mindst to flyttemænd ved tunge og uhåndterbare møbler og musikinstrumenter. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede flytteopgave.​

Flyttefirma med speciale i flytning af tunge ting

Flytning af klaver

Vi kan hjælpe dig med at flytte eller transportere dit klaver. 

Mange års erfaring i flytning for private og erhverv

Derfor sørger vi altid for en hurtig og effektiv flytning.

Mange glade og tilbagevendende kunder

Det er vigtigt for os at, du som kunde altid er 100% tilfreds. 

​​Få et GRATIS tilbud på flytning

Udfyld formularen og vi vender tilbage med et tilbud inden for 24 timer. Vi ser frem til at hjælpe dig på vej!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Belal Transport

CVR: 39449595

Adresse:​

Ægirsvej 28, 2. th.

7000 Fredericia

Åbningstider​

​Mandag - Fredag:

06.00 - 21.00

Weekend:

08.00 - 14.00